DENİZLİ’Yİ KONU EDİNEN 9. KİTABIMI DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAYIMLADI

Resim4.jpg

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli ile ilgili kitaplar yayımlamaya devam ediyor. 2019 yılı içinde yayımladığı kitaplar arasında “DENİZLİ’DEN BİRKAÇ KİŞİ BİRKAÇ ESER” adlı araştırma türü eserim de yer aldı. Kültür yayınları arasında çıkan bu eserin yayın numarası 147’dir. Orta boy yayımlanan kitap 209 sayfa hacimlidir. Eserde, Denizli’nin sosyal, iktisadi, edebî hayatı içinde yer alan kişi ve eserlerin tanıtıldığı 20 yazı yer almıştır. 20. yazıda, yazarın tespit edebildiği Denizli ile ilgili 390 kitap, adları ve künyeleriyle bir liste şeklinde verilmiştir.

Denizli’yi konu edinen diğer eserlerim şunlardır: Denizli’nin Nasreddin Hocaları (araştırma), Denizli’de Ahilik (araştırma), Okumak İstiyorum (çocuklar için roman), Merkezefendi (roman), Denizli İle İlgili Yarına Miras Yazılar (araştırma), Sarayköy Yazıları (araştırma), Öğretmenlerinin Hatıralarında Tırkaz Köyü (araştırma) ve Denizli’deki Türk Ocakları 1912-2017 (araştırma).

Önsözde, Denizli’yi anlatan kitaplarımla ilgili olarak şunları ifade ettim: “Bir yandan çocuk ve gençlik edebiyatçısı bir yazar olarak mensubu olmakla gurur duyduğum Türk milletine hizmet ederken bir yandan da kazandırmış olduğum dokuz kitapla, yaşadığım şehirler güzeli Denizli’ye karşı da görevimi yapmış oluyorum.”.

PAYLAŞMAK İÇİN:

Paylaş - Facebook Paylaş - Twitter

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile