DEHA TELEVÄ°ZYONUNDA DENÄ°ZLÄ° Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° YAZDIÄžIM KÄ°TAPLARI ANLATTIM (VÄ°DEOLU)

 DEHA TELEVÄ°ZYONUNDA DENÄ°ZLÄ° Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° YAZDIÄžIM KÄ°TAPLARI ANLATTIM

Denizli'nin yerel televizyonlarından DEHA'da Denizli ile ilgili kitaplarımı anlattım. Pamukkale Üniversitesi Emekli ÖÄŸretim Görevlisi, Edebiyatçı, Yazar, Åžair Åžerif KUTLUDAÄž'ın yaptığı "Hasan Kallimci ile ArmaÄŸan ve Denizli" konulu programın çekimi Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi'nin restore ettiÄŸi Nüzhet Sürücü evinde gerçekleÅŸtirildi. 

Programın giriÅŸ kısmında, Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin sahneye koyduÄŸu "Güllü Gelin" adlı oyunum üzerinde konuÅŸtuk. Daha sonra Millî DüÅŸünce Genel Merkezi'nin verdiÄŸi Millî DüÅŸünce ArmaÄŸanları ve armaÄŸanlara layık görülenler üzerinde sohbet ettik. Åžahsıma verilen "Yahya Kemal Fikir Sanat Edebiyat ArmaÄŸanı"nın takdimi sırasında yaptığım kısa konuÅŸmanın içeriÄŸini seyircilerle paylaÅŸtım.

Programın ikinci bölümünde de Denizli ile ilgili yazmış olduÄŸum; "Denizli'nin Nasreddin Hocaları, Denizli Ä°le Ä°lgili Yarına Miras Yazılar, Denizli Ahileri, Merkezefendi, Okumak Ä°stiyorum, Sohbetlerde Sarayköy, ÖÄŸretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü ve Denizli'deki Türk Ocakları 1912-2017 adlı kitaplar üzerinde konuÅŸtuk. Ä°nsanımızın yaÅŸadığı ÅŸehir olan Denizli hakkında bilgilenmesi, dolayısıyla ÅŸehri tanıyıp benimseyerek sevmesi; korumayı, güzelleÅŸtirmeyi ve geliÅŸtirmeyi düÅŸünmesi amacıyla yazdığımı ifade ettim.

BÄ°RÄ°NCÄ° BÖLÜM

 

Ä°KÄ°NCÄ° BÖLÜM

 

PAYLAŞMAK İÇİN:

PaylaÅŸ - Facebook PaylaÅŸ - Twitter

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile