DEHA TELEVİZYONUNDA DENİZLİ İLE İLGİLİ YAZDIĞIM KİTAPLARI ANLATTIM (VİDEOLU)

 DEHA TELEVİZYONUNDA DENİZLİ İLE İLGİLİ YAZDIĞIM KİTAPLARI ANLATTIM

Denizli'nin yerel televizyonlarından DEHA'da Denizli ile ilgili kitaplarımı anlattım. Pamukkale Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi, Edebiyatçı, Yazar, Şair Şerif KUTLUDAĞ'ın yaptığı "Hasan Kallimci ile Armağan ve Denizli" konulu programın çekimi Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Nüzhet Sürücü evinde gerçekleştirildi. 

Programın giriş kısmında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin sahneye koyduğu "Güllü Gelin" adlı oyunum üzerinde konuştuk. Daha sonra Millî Düşünce Genel Merkezi'nin verdiği Millî Düşünce Armağanları ve armağanlara layık görülenler üzerinde sohbet ettik. Şahsıma verilen "Yahya Kemal Fikir Sanat Edebiyat Armağanı"nın takdimi sırasında yaptığım kısa konuşmanın içeriğini seyircilerle paylaştım.

Programın ikinci bölümünde de Denizli ile ilgili yazmış olduğum; "Denizli'nin Nasreddin Hocaları, Denizli İle İlgili Yarına Miras Yazılar, Denizli Ahileri, Merkezefendi, Okumak İstiyorum, Sohbetlerde Sarayköy, Öğretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü ve Denizli'deki Türk Ocakları 1912-2017 adlı kitaplar üzerinde konuştuk. İnsanımızın yaşadığı şehir olan Denizli hakkında bilgilenmesi, dolayısıyla şehri tanıyıp benimseyerek sevmesi; korumayı, güzelleştirmeyi ve geliştirmeyi düşünmesi amacıyla yazdığımı ifade ettim.

BİRİNCİ BÖLÜM

 

İKİNCİ BÖLÜM

 

PAYLAŞMAK İÇİN:

Paylaş - Facebook Paylaş - Twitter

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile